Event Schedule

The Endurance Athlete Summit offers a range of sessions that provide athletes the opportunity to interact and learn from our experts.

Friday 01.14

6:00-6:15pm       Welcome

 

6:15-6:30pm   Keynote 

6:40-7:20pm  Endurance Innovations

7:25pm   Athlete Social

Saturday 01.15

8:30-9:00        30 min session

9:10-9:40        30 min session

9:45010:35     45 min session 

10:45-11:15    30 min session

11:25-12:00    35 min session

12:00-12:45    LUNCH BREAK

12:45-1:15      30 min session

1:25-1:55        30 min session

2:05-2:50        45 min session

3:00-3:30        30 min session

3:35-4:00         Breakout rooms

Sunday 01.16

8:00-9:30       Group Zwift

9:45-9:15       Strength Session

9:30-10:15     Yoga